2011. május 4., szerda

FLAVIN Q10 Koenzim 100 A Szív , A Sejtek épségéért - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Q10 koenzim kapszula - 100 db
Csökkenti az öregedési folyamatokat.
Szív-, és érrendszeri betegségek esetén hatásos
Látásproblémák csökkentésére (pl. szürkehályog)
36 éves kor után javasolt a folyamatos fogyasztása!
A Q10 alkalmazása elsősorban szív- és érrendszeri betegségek esetén - mint például a pangásos szívbetegség, koszorúér betegség, magas vérnyomás - van jó hatással.
A Q10 erős antioxidáns, valamint segíti az immunrendszer sejtjeinek működését, mivel ezek igen energiaigényesek.
A Q10 kapszula összetevői: Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizliszárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), koenzim Q10, zselatin, színezék ( titán - dioxid).
mag-héj
A méregtelenítési folyamatok hatásfoka nő, az öregedési folyamat lassul, a sejtek élete meghosszabbodik.
Q10 kapszula bioflavonoid komplex-szel.
A koenzim Q10 a test saját hatóanyaga, melyet ubiquinonnak neveznek. A koenzim Q10 elsőrendű antioxidáns tulajdonságú, valamennyi sejt működéséhez nélkülözhetetlen és hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához.
A koenzim Q10 katalizátorként támogatja a sejtek energiapótlását. A sejtek energiaközpontjának a felépítésében is részt vesz, és kulcsszerepet játszik a sejten belüli folyamatokban.
A Q10 úgy működik, mint az energiát termelő erőművek. A táplálékkal fölvett energia, biokémiai folyamatok során a szervezet által felhasználható formába alakul át.
Szervezetünk koenzim Q10 szintje korunk előrehaladtával csökken.
A Q10 nem egy testidegen anyag, hiszen szervezetünk is termeli, de nem mindig megfelelő mennyiségben!
Megszokott táplálkozással szinte lehetetlen a szervezet számára biztosítani a szükséges mennyiségű Q10 koenzimet, ezért szükséges a pótlólagos szedése.
Javasolt: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség esetén max. 2 kapszula/nap.
A FLAVIN  termékek köre egy tudatos kiválasztás eredménye. Támogatja a vásárlókat abban, hogy a termékek segítségével egészségesebb életet élhessenek, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy nagyobb részt vállalhassanak családjuk, ismerőseik egészségének megőrzésében.
Több, mint 400 termék közül választhat, a Flavin, Flavin7, Flavin 7, Flavin77 termékeink egytől-egyik természetes alapanyagokból készülnek és többnyire gyümölcsök kivonatát tartalmazzák.
Termékeinket az Országos Élelmezés és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) vizsgálja, szakvéleményezi, törzskönyvezi. A termékek a szigorú engedélyezési eljárások miatt már a legszigorúbb Európai Uniós elvárásoknak is megfelelnek.
Az utalás megérkezése után azonnal küldöm!
Kérlek, nézz szét a termékeim között és spórolj a postaköltségen!
További termékeimhez kattints ide



Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az aukció vége: 2011-05-24 00:15
. FLAVIN Q10 Koenzim 100 A Szív , A Sejtek épségéért - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése